Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017 με την Νίνα Μπούκη
Δημοσιεύθηκε: 01 March 2017

ΓΕΝΙΚΑ 
Ένας μήνας που έχει πολύ πάθος και δράση σε πολλά επίπεδα. Ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συζητήσεις που οδηγούν σε αποτελέσματα με συνεργάτες ή με τον σύντροφο και στην πορεία καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι τα βαθύτερα κίνητρά τους με τρόπο που σε διαφωτίζει. Οι φόβοι σου από αυτόν τον μήνα μπορεί να αυξηθούν και να αισθανθείς ότι χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά ουσιαστικά αυτός ο μήνας σου προσφέρει μια καλύτερη και βαθύτερη γνώση των καταστάσεων που ζεις μέσα από την εμπειρία σου και μέσα από τις ευθύνες που θα αναλάβεις.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Οι βασικές φάσεις της Σελήνης αυτόν τον μήνα συμβαίνουν στον άξονά σου, με πρώτη την Πανσέληνο στις 5 του μήνα να σε ενεργοποιεί και να σε σπρώχνει να δράσεις και να εφαρμόσεις αποφάσεις σου που μπορεί να αναστατώσουν όμως μια σχέση ή μια συνεργασία, ενώ η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα συμβαίνει απέναντί σου και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες, ίσως με έναν τρόπο αρκετά ανατρεπτικό όμως. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά αρχίζει και σου δίνει ευκαιρίες και είναι αρκετά ενισχυτικός γύρω από θέματα οικονομικά, επενδύσεων και γενικότερης διαχείρισης των οικονομικών σου πόρων και των λεπτομερειών σε επαγγελματικά σχέδια. Η περίοδος ακόμη όμως σου θέτει περιορισμούς και δεν σε αφήνει να κινηθείς έτσι όπως θα ήθελες. Επαγγελματικές συνεργασίες που σε συμφέρουν, αν και θα χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, μπορούν να κλείσουν από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά.

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα διαφαίνεται αρκετά απαιτητικό και θα σε απασχολήσουν τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και σε περιορισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να βιώσεις τόσο ρομαντικά το διάστημα όσο θα ήθελες. Ταυτόχρονα όμως το ενδιαφέρον σου… Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα διαφαίνεται αρκετά απαιτητικό και θα σε απασχολήσουν τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και σε περιορισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να βιώσεις τόσο ρομαντικά το διάστημα όσο θα ήθελες. Ταυτόχρονα όμως το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στην καθημερινότητα, στην δουλειά και τις υποχρεώσεις σου και έτσι δεν θα σου στοιχίσει τόσο πολύ η έλλειψη της ουσιαστικής επαφής με τον σύντροφο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα δυναμιτίσει το κλίμα και θα σε σπρώξει να απαιτήσεις και να λάβεις το πάθος που θες από τον σύντροφο και η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σου δώσει τα μέσα, πλάγια μέσα και κάτω από τα σεντόνια, για να ικανοποιηθείς. 


Ο Δίας αυτόν τον μήνα εισέρχεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και εγκαινιάζει μια περίοδο συγχώνευσης σε πολλά επίπεδα με τον σύντροφο, καθώς αφήνεις να φανεί το ευάλωτο κομμάτι σου και δέχεσαι την φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζεσαι από την σχέση σου ενώ η νέα Σελήνη κάνει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σημαντικό για σταθερές και επίσημες εξελίξεις. Μην μπερδέψεις την δουλειά με τα αισθηματικά σου από τις 25 του μήνα και μετά.

 

 

Σίγουρα παθιασμένος και γεμάτος γρήγορες και απρόσμενες εξελίξεις αυτός ο μήνας. Πολλά πράγματα αλλάζουν και βλέπεις την διαφορά στον τρόπο που συναναστρέφεσαι πλέον με τους γύρω σου. Γίνεσαι πιο ανοιχτός και αφήνεσαι περισσότερο, αφήνοντας ταυτόχρονα να φανεί και το βαθύτερο και προστατευμένο κομμάτι σου. Αυτό έχει αποτελέσματα τελικά και ο Οκτώβρης σε βοηθά να γεμίσεις ενέργεια και αποφασιστικότητα για να παλέψεις και να βγεις νικητής στην καθημερινότητα, καθώς τώρα μπορείς εύκολα να καταλάβεις τα κίνητρα των άλλων, τα προτερήματά τους και τα μυστικά τους. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Η Πανσέληνος του μήνα στις 5 σε φορτίζει και ανεβάζει τους ρυθμούς σε καθημερινότητα και εργασία ενώ παράλληλα φωτίζει ψυχολογικά απωθημένες περιοχές του μυαλού σου και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις φόβους ή να ανακαλύψεις κρυμμένα πράγματα. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα σε ενεργοποιεί να κάνεις μια καινούργια αρχή σε επαγγελματικά και σε βοηθά να ασχοληθείς με κάποιο θέμα υγείας σου ή να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με την διατροφή και την καλή κατάσταση του σώματός σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς επαγγελματικά μέσα από συνεργασίες και συμφωνίες που συμφέρουν τόσο εσένα όσο και το συμβαλλόμενο μέρος ή τον συνεργάτη. Σταδιακά θα παρατηρήσεις ότι το κλίμα και οι εξελίξεις στρέφονται σε πιο θετικές κατευθύνσεις και θα έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά. Τα οικονομικά σου ακόμη βέβαια δεν έχουν στρώσει ή δεν έχουν σταθεροποιηθεί, αλλά και αυτό θα γίνει σταδιακά, εφόσον παραμένεις πιστός στους κανόνες και στο πρόγραμμα που έχεις βάλει. Το μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα σου δίνει το περιθώριο να προγραμματίσεις και να οργανωθείς, έτσι ώστε από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά που το κλίμα θα γίνει πιο απαιτητικό και οι ρυθμοί πιο γρήγοροι, να μπορείς να είσαι ετοιμοπόλεμος και μάχιμος στην επαγγελματική αρένα και στις απαιτήσεις της εργασίας σου.  

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις σε ισορροπία μέσω προσαρμοστικότητας το αισθηματικό σου κομμάτι. Δεν είναι κάτι πολύ εύκολο βέβαια γιατί χρειάζονται διπλωματικοί ελιγμοί που ίσως δεν διατίθεσαι να κάνεις, όχι ακόμη τουλάχιστον… Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις σε ισορροπία μέσω προσαρμοστικότητας το αισθηματικό σου κομμάτι. Δεν είναι κάτι πολύ εύκολο βέβαια γιατί χρειάζονται διπλωματικοί ελιγμοί που ίσως δεν διατίθεσαι να κάνεις, όχι ακόμη τουλάχιστον. Όμως η ερωτική σου ενέργεια που συσσωρεύεται το τελευταίο διάστημα, τώρα φτάνει στο αποκορύφωμά της και η ανάγκη σου για σωματική εγγύτητα και επαφή θα σε σπρώξει να κάνεις τις υπερβάσεις ή τις υποχωρήσεις που χρειάζονται για την ομαλή και θετική εξέλιξη των αισθηματικών σου. 


Από τα μέσα του μήνα και μετά η Αφροδίτη από τον έκτο σου ηλιακό οίκο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις γλυκά και με κάθε λεπτομέρεια τα βήματα που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στην καρδιά του αγαπημένου προσώπου και θα μπορέσεις να σιγουρευτείς και ο ίδιος ότι αυτό που ζεις έχει διάρκεια και μέλλον. Εξάλλου ο Δίας από αυτόν τον μήνα περνά απέναντί σου και ενεργοποιεί μια περίοδο που ευνοεί τα αισθηματικά σου και φέρνει σταθεροποίηση και εξέλιξη ή σημαντικές ευκαιρίες για μια καλή σχέση, αν είσαι μόνος. Από τις 25 του μήνα και μετά κάποιες επιθυμίες σου μπορεί να βρουν αντίσταση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οπότε μην επιμείνεις τόσο πολύ. 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Μήνας που θα παρθούν αποφάσεις καθώς οι εξελίξεις που τρέχουν στην ζωή σου σε οδηγούν σε ένα σημείο που δεν σε παίρνει να κάνεις πλέον πίσω, αλλά ο δρόμος σε οδηγεί μόνο μπροστά. Ένας πάρα πολύ δημιουργικός και εκφραστικός Οκτώβρης μόλις ξεκινάει και στην πορεία του μήνα θα ανακαλύψεις ότι μπορείς πλέον να παλέψεις με τον δύσκολο Κρόνο που σε ταλαιπωρεί πολύ καιρό τώρα και ότι μπορείς να καταφέρεις να έχεις την ψυχραιμία αλλά και την θετική διάθεση που χρειάζεται για να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα.  
  
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα ενεργοποιεί ένα γενικά ευχάριστο κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε στρέφει σε μεγαλύτερη εκδήλωση, κοινωνικότητα και δράσεις, ενώ παράλληλα οι ημέρες γύρω από την Πανσέληνο σε διαφωτίζουν σε σχέση με κάποιο θέμα που σε απασχολεί γύρω από κάποιο σχέδιο ή κάποιο στόχο που έχεις θέσει το πρόσφατο διάστημα. Η νέα Σελήνη του μήνα στις 19 τονίζει την αισθηματική σου ζωή και σου δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες για να κάνεις ένα καινούργιο και δυναμικό ξεκίνημα ή να μπορέσεις να έρθεις σε συμφωνία και να βρεις κοινό τόπο με τον σύντροφο ή με το πρόσωπο που φλερτάρεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Από αυτόν τον μήνα εγκαινιάζεται μια περίοδος επαγγελματικών ευκαιριών για ανάπτυξη και επέκταση και πολλά πράγματα στην καθημερινή ροή των επαγγελματικών σου θα διαπιστώσεις ότι βελτιώνονται. Παράλληλα όμως οι συνθήκες απαιτούν από σένα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με ανώτερους ή προϊσταμένους και κυρίως να αποφύγεις το πάγωμα ή την διάλυση συνεργασιών και συμφωνιών. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα σε απελευθερώσει λίγο από το βάρος και τα τρεξίματα του μήνα και θα μπορέσεις να βρεις ικανοποίηση σε δημιουργικά σχέδια και ιδέες που θα εφαρμοστούν μέσα από την συνεργατική σου σχέση ή μέσα από τις δυνατότητες που σου παρέχει το εργασιακό σου περιβάλλον. 

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Η σύνοδος του κυβερνήτη σου με τον Ήλιο στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο μόνο θετικά μπορεί να σου φέρει στα αισθηματικά σου θέματα, αρκεί βέβαια να μην κινηθείς πλάγια και χειριστικά με το αντικείμενο του πόθου σου. Εκδήλωσε και αποκάλυψε τον εαυτό σου έτσι ακριβώς όπως είναι και δεν θα χάσεις, αντιθέτως η αλήθεια σου θα λειτουργήσει μαγνητικά σε υπέρτατο βαθμό, προσελκύοντας…Η σύνοδος του κυβερνήτη σου με τον Ήλιο στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο μόνο θετικά μπορεί να σου φέρει στα αισθηματικά σου θέματα, αρκεί βέβαια να μην κινηθείς πλάγια και χειριστικά με το αντικείμενο του πόθου σου. Εκδήλωσε και αποκάλυψε τον εαυτό σου έτσι ακριβώς όπως είναι και δεν θα χάσεις, αντιθέτως η αλήθεια σου θα λειτουργήσει μαγνητικά σε υπέρτατο βαθμό, προσελκύοντας αυτό που θέλεις να προσελκύσεις. Οι απαιτητικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο βέβαια, χρωματίζουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα με έγνοιες που αφορούν το σπίτι σου ή τα επαγγελματικά σου και δεν σε αφήνουν να χαρείς την αισθηματική σου ζωή χωρίς εμπόδια, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η ανάγκη σου να βρεθείς πιο κοντά και να οριοθετήσεις θέματα με τον σύντροφο, δημιουργώντας μια πιο ξεκάθαρη βάση στην σχέση. 


Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τους χειρισμούς φυσικά, αλλά από τα μέσα του μήνα η νέα θέση της Αφροδίτης και η νέα Σελήνη που ακολουθεί στις 19 του μήνα, είναι σύμμαχοί σου και ενισχύουν κατά πολύ την αισθηματική ου ζωή. Α μάλιστα είσαι μόνος, τότε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να είναι σημαδιακό και η γνωριμία που θα κάνεις τότε να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Ο μήνας σε γενικότερες γραμμές είναι πολύ καλός για τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μην αφήσεις ζήλιες, υποψίες και διλήμματα από τις 25 του μήνα και μετά να καταστρέψουν αυτό που έχτιζες ολόκληρο μήνα. 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Ο μήνας σε βοηθά να βρεις την ηρεμία και την ισορροπία που χρειάζεσαι μέσα στην ψυχή και το μυαλό σου πρώτα από όλα και έπειτα στο σπίτι και με τους δικούς σου. Ειδήσεις θετικές και ευχάριστες εξελίξεις σε οδηγούν στο να ξαναβρείς την ελπίδα, αν την είχες χάσει ή να πειστείς ότι όντως βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Αρχίζεις και ανοίγεσαι περισσότερο, βγαίνεις από το γνωστό καβούκι που το χρησιμοποιείς για προστασία και πειραματίζεσαι με νέα δεδομένα και νέες εκδοχές του εαυτού σου και της πραγματικότητας. Δίνεις και παίρνεις άφεση αμαρτιών. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα ενεργοποιεί τον άξονα της οικογένειας και της καριέρας στον ηλιακό σου χάρτη και οι ημέρες γύρω από την Πανσέληνο είναι κρίσιμες και έντονες γύρω από αποφάσεις που θα πάρεις στα παραπάνω θέματα ή υπάρχουν γρήγορες και σημαντικές εξελίξεις. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα γίνεται στον Ζυγό και στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και σου προσφέρει την αίσθηση του ελέγχου και της ικανοποίησης καθώς καταλήγουν και ολοκληρώνονται θέματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στο σπίτι, με την οικογένεια και τους δικούς σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο Κρόνος σε δυσκολεύει ακόμη καθώς βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σου και της καθημερινότητάς σου, αλλά ταυτόχρονα αυτόν τον μήνα σου δίνονται ευκαιρίες να χτίσεις κάτι ωφέλιμο για το μέλλον ή να σταθεροποιήσεις και να οριοθετήσεις κάποιο επαγγελματικό σχέδιο ή ανάγκη. Ο Δίας από τον Σκορπιό και τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσει από το άγχος και τα τρεξίματα που υπάρχουν από τον τομέα της δουλειάς και να αφήσεις το μυαλό σου να επεξεργαστεί ιδέες και πλάνα με τρόπο που σου πάει καλύτερα. Ο μήνας έχει κινητικότητα και πολλές δράσεις και είναι δημιουργικός, όμως από το τρίτο δεκαήμερο και μετά ενδέχεται να δυσκολευτείς και να υπάρξουν εντάσεις που θα χρειαστεί να φέρεις σε ισορροπία ανάμεσα στην εργασία από την μία αι στην οικογένεια από την άλλη.  

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Τα θετικά νέα του μήνα είναι φυσικά η είσοδος του Δία στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, τον τομέα που έχει να κάνει δηλαδή με τα αισθηματικά σου, την χαρά που παίρνεις από την σχέση σου και την γενικότερη χαρά της ζωής, με τον έρωτα να είναι η μεγαλύτερη χαρά βεβαίως. Σταδιακά θα αρχίσεις… Τα θετικά νέα του μήνα είναι φυσικά η είσοδος του Δία στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, τον τομέα που έχει να κάνει δηλαδή με τα αισθηματικά σου, την χαρά που παίρνεις από την σχέση σου και την γενικότερη χαρά της ζωής, με τον έρωτα να είναι η μεγαλύτερη χαρά βεβαίως. Σταδιακά θα αρχίσεις λοιπόν να βλέπεις αλλαγές και να παρουσιάζονται ευκαιρίες για βελτίωση, ανάπτυξη και γονιμότητα σε αυτόν τον τομέα. Οι πρώτες δέκα μέρες του μην βέβαια είναι αρκετά απαιτητικές και μπορεί να βιώσεις εντάσεις και να ανταλλάξεις απότομές φράσεις με τον σύντροφο που μπορεί να σε πληγώσουν. Είναι όμως ένα καλό διάστημα για να εντοπίσεις και να λύσεις επικοινωνιακά ή άλλου είδους προβλήματα που υπάρχουν, ώστε να μπορέσεις να υποδεχτείς τον Δία από τις 10 του μήνα, έτοιμος και ανοιχτός στην εμπειρία που έρχεται να σου προσφέρει. 


Από τα μέσα του μήνα η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης και το πέρασμά της στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ακόμη περισσότερο τρυφερό και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο μαζί στο σπίτι ή σε χώρους που αισθάνεστε άνετα και οικεία, ενώ η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα σε φέρνει ακόμη πιο κοντά και δεν θα ήταν απίθανο, αν βέβαια υπάρχουν οι προϋποθέσεις ήδη, να συζητήσετε και για την δημιουργία οικογένειας. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα άμεσα σχέδιά σας, τότε η περίοδος θα σας φέρει συγγενείς και οικεία πρόσωπα να αναμειγνύονται στην σχέση σας. Οι προθέσεις τους δεν είναι απαραίτητα κακές, αλλά φρόντισε να μην εμπλακείς σε παιχνίδια δύναμης και ελέγχου από τις 25 του μήνα και μετά.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Επικοινωνίες που σε ενδιαφέρουν, που σου είναι χρήσιμες πρακτικά ή που σε εξιτάρουν και σου υπόσχονται ενδιαφέρουσα τροπή στις υποθέσεις σου έχει αυτός ο Οκτώβρης για το ζώδιό σου. Το πρώτο μισό του μήνα είναι αφιερωμένο στην διεκδίκηση της αξίας σου και στην προσπάθειά σου να γίνεις ακόμη καλύτερος από ό,τι είσαι και να βελτιώσεις την γενικότερη κατάσταση και την ποιότητα στην ζωή σου., ενώ το δεύτερο μισό του μήνα σε κάνει να λάμπεις και να ελκύεις τα βλέμματα των άλλων, αφού έχεις ήδη ολοκληρώσει την διαδικασία της συζήτησης με τον εαυτό σου και έχεις καταλήξει σε αποφάσεις.    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα φωτίζει στόχους, επιθυμίες και μακροπρόθεσμα σχέδια, ενώ μπορεί παράλληλα να σου φέρει νέα και επικοινωνίες από μακριά. Αναθεωρείς και επαναπροσεγγίζεις με διαφορετικό τρόπο τον τρόπο που επικοινωνείς και μοιράζεσαι τον εαυτό σου. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα ενεργοποιεί περισσότερο το επικοινωνιακό σου κομμάτι και σε σπρώχνει να κάνεις μια νέα αρχή και νέα σχέδια σε θέματα που σχετίζονται με αδέλφια, συγγενείς ή με σύντομα ταξίδια και μετακινήσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Δημιουργικά σχέδια και αλλαγές που θέλεις να προωθήσεις στον εργασιακό σου τομέα μπορεί να εμποδίζονται ακόμη ή να καθυστερούν, αλλά με την επιμονή σου και με την συνεχή έρευνα και την αποφασιστικότητα θα μπορέσεις να καταφέρεις να ανοίξεις τον δρόμο σε πιο θετικές εξελίξεις. Η νέα θέση του Δία από αυτόν τον μήνα και για αρκετούς μήνες μπροστά σου, παρότι σε τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι, σε ευνοεί πολικά και σε θέματα εργασίας και καριέρας, παρέχοντας ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις. Για λίγο διάστημα ακόμη σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα και κινείσαι για να βρεις τις λύσεις, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά η δράση σου γίνεται πιο ευέλικτη και έχεις επιτυχίες και οφέλη.   

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα επικρατεί πάθος στα αισθηματικά σου αναμεμειγμένο όμως με ένταση που προκύπτει από τις διαφορετικές απόψεις του συντρόφου και από το άγχος της καθημερινότητας. Δημιουργείται η τάση να αποτραβηχτείς και να παγώσεις με κάποιο τρόπο την σχέση σου, δίνοντας έτσι στον σύντροφο να καταλάβει…Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα επικρατεί πάθος στα αισθηματικά σου αναμεμειγμένο όμως με ένταση που προκύπτει από τις διαφορετικές απόψεις του συντρόφου και από το άγχος της καθημερινότητας. Δημιουργείται η τάση να αποτραβηχτείς και να παγώσεις με κάποιο τρόπο την σχέση σου, δίνοντας έτσι στον σύντροφο να καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει στάση. Μια μικρή επανεκπαίδευση και ένας παραδειγματισμός του συντρόφου δεν είναι κακό, αλλά μην το τραβήξεις στα άκρα, γιατί ουσιαστικά το πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ καυτό και ερωτικό, αν το αφήσεις να είναι.  Η Πανσέληνος θα τονίσει τις επικοινωνίες σου και μα συζήτηση θα σου φανερώσει πολλά, αν γίνει με ήρεμο και έξυπνο τρόπο. 


Η είσοδος του Δία στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο εξάλλου είναι η έναρξη μιας μεγαλύτερης περιόδου που θα θελήσεις να εστιάσεις στην αγάπη, την αρμονία, την τρυφερότητα και την ασφάλεια στην σχέση σου και στην αισθηματική σου ζωή, ίσως συζητώντας σιγά σιγά για την δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης και η νέα Σελήνη στις 19 γλυκαίνει τις επικοινωνίες και τα λόγια γίνονται πιο ανοιχτά μεταφέροντας τα συναισθήματα που υπάρχουν. Ο μήνας δίνει ώθηση στην αισθηματική σου ζωή λοιπόν, φρόντισε να μειώσεις τις εντάσεις σου και να χαλαρώσεις τις άμυνές σου, γιατί ο εγωισμός, ακόμη και ο πληγωμένος, δεν βοήθησε ποτέ καμία ουσιαστική σχέση. 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός άλλου, αυτός ο μήνας φέρνει συνειδητοποιήσεις και αποφάσεις που αυτή την φορά ως κέντρο και σημείο αναφοράς έχουν τον εαυτό σου και την δική σου εξέλιξη. Δεν σταματάς να φροντίζεις, να προσέχεις και να σκέφτεσαι τους άλλους, αλλά αυτόν τον Οκτώβρη κινείσαι με γνώμονα το δικό σου καλό και αρχίζεις να επικοινωνείς πιο ανοιχτά και πιο ξεκάθαρα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το πρώτο μισό του μήνα ασχολείσαι επισταμένως με τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου και αναλαμβάνεις το πάνω χέρι και την πρωτοβουλία στις υποθέσεις σου, ενώ στο δεύτερο μισό του μήνα κινείσαι με επιτυχία στον οικονομικό τομέα και κλείνεις συμφέρουσες συμφωνίες. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα γίνεται στον άξονα των οικονομικών του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε ενεργοποιεί δραστικά γύρω από οικονομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο φωτίζουν κάποιο ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις ή με χρήματα που αφορούν άλλους και μπορείς να αντιληφθείς περισσότερο καθαρά τις λεπτομέρειες. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις την αυτοπεποίθηση και την αξία από τους άλλους, αλλά και να οργανώσεις καλύτερα και να φέρεις σε ισορροπία τα έξοδα και τα έσοδά σου. Ανακαλύπτεις καινούργιους πόρους και εκμεταλλεύεσαι καλύτερα αυτό που έχεις. 
  
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο Οκτώβρης συνεχίζει το μοτίβο του προηγούμενου μήνα που έχει να κάνει με δράση και πολλές ευθύνες και τρεξίματα στην εργασία σου και με αποφάσεις παράλληλα που πρέπει να παρθούν άμεσα και δραστικά πάνω σε νευραλγικά σημεία εργασίας, καριέρας και προόδου. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά το ενδιαφέρον σου και η δράση σου επικεντρώνονται περισσότερο στην οικονομική παράμετρο και προσπαθείς αυτή την φορά όλη η ενέργεια που επενδύεις στην δουλειά σου να αποδώσει και να σε καλύψει, όχι μόνο ηθικά, αλλά και πρακτικά. Κινήσεις και συμφωνίες που οδηγούν σε οικονομική επιτυχία υπάρχουν μπροστά σου από τα μέσα του μήνα και μετά.. 

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 14 του μήνα, ευνοώντας κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου βέβαια, και μπορείς να βιώσεις την ενέργεια της αγάπης με έναν τρόπο που έχει αντιφατικά στοιχεία. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη κάνει απαιτητικές όψεις και θα χρειαστεί να… Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 14 του μήνα, ευνοώντας κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου βέβαια, και μπορείς να βιώσεις την ενέργεια της αγάπης με έναν τρόπο που έχει αντιφατικά στοιχεία. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη κάνει απαιτητικές όψεις και θα χρειαστεί να μετριάσεις την ανάγκη σου για ρομαντισμό και χαλαρότητα, καθώς θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν της σχέσης σου και θα χρειαστεί να συζητήσεις και να θέσεις όρια και κανόνες. Το πάθος όμως και η φλόγα του έρωτα σιγοκαίει και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο θα φέρει ερωτική ικανοποίηση και βαθιά απόλαυση.


Ήδη η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα έχει προετοιμάσει το έδαφος και σε βοηθά να ασχοληθείς επισταμένως με την ανάγκη σου για σωματική εγγύτητα και φυσική ικανοποίηση και με το πέρασμα της Αφροδίτης στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο από τις 14 του μήνα και μετά και με την νέα Σελήνη στις 19 στον Ζυγό μπορείς να κάνεις μια πιο ικανοποιητική και ξεκάθαρη αρχή στα αισθηματικά σου, με βασικό ζητούμενο πλέον το να μπορείς να αισθάνεσαι και να είσαι σίγουρος για αυτό που έχεις με τον σύντροφο και για το τί σημαίνει αυτό που έχεις. Μια γνωριμία που γίνεται στις αρχές του μήνα, κατά την πορεία μπορεί να εξελιχθεί πιο σοβαρά από ό,τι νόμιζες.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Μεταβατικός μήνας για σένα που το πρώτο του μισό έχει να κάνει με κάποιες από τις ανασφάλειές σου να οργιάζουν, κυρίως αυτές που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή και να ζητάς με τις κινήσεις σου και τον τρόπο σου να φέρεις την λύση, να βρεις την δικαίωση και να πετύχεις την απελευθέρωση και την ανακούφιση. Τα παραπάνω θα μπορέσεις να τα πετύχεις από το δεύτερο μισό του μήνα, όταν και γίνεσαι πιο ξεκάθαρος και ομιλητικός. Όχι απλά μπλα-μπλα με την ελπίδα να καταλάβουν οι άλλοι, αλλά κανονική και ξεκάθαρη παράθεση του σκεπτικού και της επιθυμίας σου. Ο μήνας έχει ενδιαφέρουσες συμφωνίες που σε συμφέρουν και καινούργιες γνωριμίες και επαφές που σε ωφελούν και σου είναι χρήσιμες για πολλούς λόγους.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Οι δύο κύριες σεληνιακές φάσεις του μήνα ενεργοποιούν τον άξονά σου και μέσα από αυτό το πρίσμα, ο μήνας είναι σημαντικός σε σχέση με εξελίξεις και με αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, ειδικότερα αν έχεις τον Ήλιο σου κοντά στις μοίρες που συμβαίνουν οι φάσεις. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα ολοκληρώνεται απέναντί σου και οι ημέρες γύρω από το φαινόμενο κινούν, φωτίζουν και ενεργοποιούν θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει έναν σεληνιακό μήνα με δράσεις και καινούργια ξεκινήματα που αφορούν τον εαυτό σου και τις αποφάσεις που παίρνεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο Δίας μέσα από τη νέα του θέση από αυτόν τον μήνα σηματοδοτεί μια μεγάλη περίοδο μπροστά σου κατά την οποία το ενδιαφέρον στρέφεται ακόμη περισσότερο στα οικονομικά σου. Σταδιακά παρουσιάζονται ευκαιρίες που σε οδηγούν σε ανάπτυξη των πόρων που έχεις και σε ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου δράσης. Στην πορεία θα εμφανιστούν και ευκαιρίες για συνεργασίες που θα είναι συμφέρουσες και αποδοτικές, ανάλογα πάντα με το αντικείμενο του επαγγέλματός σου και φυσικά με την ανάγκη ή την πρόθεση να αλλάξεις και να επεκταθείς. Ο Κρόνος ίσως ακόμη σου στερεί την ελευθερία να κινηθείς έτσι όπως θέλεις και να περιορίζει ή να κάνει πιο σκληρές τις διαπραγματεύσεις σου και τις συμφωνίες σου, αλλά αυτό δεν είναι για πάντα. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καλό είναι να δώσεις προσοχή σε αυτά που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες και να φροντίσεις να είσαι ενήμερος για εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο που μπορεί να σε αφορούν άμεσα. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά μπορείς πιο εύκολα να δράσεις, να πάρεις αποφάσεις και να κοινοποιήσεις σχέδια ή να κινηθείς πιο αποτελεσματικά. 

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα θα περάσει στο ζώδιό σου, πράγμα που σίγουρα θα δώσει ώθηση στα αισθηματικά σου θέματα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό (η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 20 του μήνα), έχεις ακόμη δρόμο μπροστά σου. Οι απαιτητικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη, όσο θα βρίσκεται ακόμη στην Παρθένο και στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σε αναγκάσουν να…Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα θα περάσει στο ζώδιό σου, πράγμα που σίγουρα θα δώσει ώθηση στα αισθηματικά σου θέματα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό (η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 20 του μήνα), έχεις ακόμη δρόμο μπροστά σου. Οι απαιτητικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη, όσο θα βρίσκεται ακόμη στην Παρθένο και στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σε αναγκάσουν να κινηθείς επιφυλακτικά και προσεκτικά καθώς θα θελήσεις να αποφύγεις κινδύνους που σχετίζονται με αποκάλυψη. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη τονίζει το πάθος και την ανάγκη σου για ερωτική ικανοποίηση, αλλά το πάθος που κορυφώνεται θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να το αφήσεις να σε παρασύρει και να σε φέρει σε δύσκολη θέση και γι’αυτό θα προτιμήσεις να πεις λιγότερα από αυτά που θες. 


Στα θετικά του πρώτου δεκαημέρου είναι το γεγονός ότι μπορείς με πλάγιους τρόπους, που δεν σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, να καταφέρεις να έχεις αυτό που θες. Η Πανσέληνος επίσης στις 5 του μήνα που γίνεται απέναντί σου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και θέλεις πλέον να ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις και να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι με τον σύντροφο, φωτίζοντας μέσα από συζήτηση τα προβληματικά σημεία της σχέσης. Μια καινούργια αρχή, όχι μόνο στα αισθηματικά, και με καλύτερες προοπτικές μπορείς να κάνεις από τις 19 του μήνα και μετά, με την νέα Σελήνη του μήνα να γίνεται στο ζώδιό σου και να σε γεμίζει με ενέργεια για δράση, έρωτα και συμφιλίωση. 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Μεταβατικός μήνας για σένα που το πρώτο του μισό έχει να κάνει με κάποιες από τις ανασφάλειές σου να οργιάζουν, κυρίως αυτές που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή και να ζητάς με τις κινήσεις σου και τον τρόπο σου να φέρεις την λύση, να βρεις την δικαίωση και να πετύχεις την απελευθέρωση και την ανακούφιση. Τα παραπάνω θα μπορέσεις να τα πετύχεις από το δεύτερο μισό του μήνα, όταν και γίνεσαι πιο ξεκάθαρος και ομιλητικός. Όχι απλά μπλα-μπλα με την ελπίδα να καταλάβουν οι άλλοι, αλλά κανονική και ξεκάθαρη παράθεση του σκεπτικού και της επιθυμίας σου. Ο μήνας έχει ενδιαφέρουσες συμφωνίες που σε συμφέρουν και καινούργιες γνωριμίες και επαφές που σε ωφελούν και σου είναι χρήσιμες για πολλούς λόγους.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Οι δύο κύριες σεληνιακές φάσεις του μήνα ενεργοποιούν τον άξονά σου και μέσα από αυτό το πρίσμα, ο μήνας είναι σημαντικός σε σχέση με εξελίξεις και με αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, ειδικότερα αν έχεις τον Ήλιο σου κοντά στις μοίρες που συμβαίνουν οι φάσεις. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα ολοκληρώνεται απέναντί σου και οι ημέρες γύρω από το φαινόμενο κινούν, φωτίζουν και ενεργοποιούν θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει έναν σεληνιακό μήνα με δράσεις και καινούργια ξεκινήματα που αφορούν τον εαυτό σου και τις αποφάσεις που παίρνεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο Δίας μέσα από τη νέα του θέση από αυτόν τον μήνα σηματοδοτεί μια μεγάλη περίοδο μπροστά σου κατά την οποία το ενδιαφέρον στρέφεται ακόμη περισσότερο στα οικονομικά σου. Σταδιακά παρουσιάζονται ευκαιρίες που σε οδηγούν σε ανάπτυξη των πόρων που έχεις και σε ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου δράσης. Στην πορεία θα εμφανιστούν και ευκαιρίες για συνεργασίες που θα είναι συμφέρουσες και αποδοτικές, ανάλογα πάντα με το αντικείμενο του επαγγέλματός σου και φυσικά με την ανάγκη ή την πρόθεση να αλλάξεις και να επεκταθείς. Ο Κρόνος ίσως ακόμη σου στερεί την ελευθερία να κινηθείς έτσι όπως θέλεις και να περιορίζει ή να κάνει πιο σκληρές τις διαπραγματεύσεις σου και τις συμφωνίες σου, αλλά αυτό δεν είναι για πάντα. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καλό είναι να δώσεις προσοχή σε αυτά που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες και να φροντίσεις να είσαι ενήμερος για εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο που μπορεί να σε αφορούν άμεσα. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά μπορείς πιο εύκολα να δράσεις, να πάρεις αποφάσεις και να κοινοποιήσεις σχέδια ή να κινηθείς πιο αποτελεσματικά. 

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα θα περάσει στο ζώδιό σου, πράγμα που σίγουρα θα δώσει ώθηση στα αισθηματικά σου θέματα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό (η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 20 του μήνα), έχεις ακόμη δρόμο μπροστά σου. Οι απαιτητικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη, όσο θα βρίσκεται ακόμη στην Παρθένο και στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σε αναγκάσουν να…Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα θα περάσει στο ζώδιό σου, πράγμα που σίγουρα θα δώσει ώθηση στα αισθηματικά σου θέματα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό (η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 20 του μήνα), έχεις ακόμη δρόμο μπροστά σου. Οι απαιτητικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη, όσο θα βρίσκεται ακόμη στην Παρθένο και στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σε αναγκάσουν να κινηθείς επιφυλακτικά και προσεκτικά καθώς θα θελήσεις να αποφύγεις κινδύνους που σχετίζονται με αποκάλυψη. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη τονίζει το πάθος και την ανάγκη σου για ερωτική ικανοποίηση, αλλά το πάθος που κορυφώνεται θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να το αφήσεις να σε παρασύρει και να σε φέρει σε δύσκολη θέση και γι’αυτό θα προτιμήσεις να πεις λιγότερα από αυτά που θες. 

Στα θετικά του πρώτου δεκαημέρου είναι το γεγονός ότι μπορείς με πλάγιους τρόπους, που δεν σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, να καταφέρεις να έχεις αυτό που θες. Η Πανσέληνος επίσης στις 5 του μήνα που γίνεται απέναντί σου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και θέλεις πλέον να ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις και να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι με τον σύντροφο, φωτίζοντας μέσα από συζήτηση τα προβληματικά σημεία της σχέσης. Μια καινούργια αρχή, όχι μόνο στα αισθηματικά, και με καλύτερες προοπτικές μπορείς να κάνεις από τις 19 του μήνα και μετά, με την νέα Σελήνη του μήνα να γίνεται στο ζώδιό σου και να σε γεμίζει με ενέργεια για δράση, έρωτα και συμφιλίωση. 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Αρκετή δράση και εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την δημόσια εικόνα σου και την επιθυμία σου να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Οι επιθυμίες σου έχουν το πάνω χέρι και χρειάζεται να κινηθείς με βάση την λογική και το εφικτό. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς ο Κρόνος σου έχει μάθει καλά το μάθημα τόσο καιρό, και για Τοξότης έχεις προσγειωθεί και σοβαρέψει αρκετά. Τώρα όμως η αισιοδοξία επιστρέφει και αποφασίζεις να μην φοβηθείς τίποτα και κανέναν και να διεκδικήσεις αυτό ακριβώς που θες και ξέρεις ότι χρειάζεσαι. Κοινωνικός μήνας με επαφές και καινούργια πρόσωπα που γνωρίζεις και σε βοηθούν στο να πετύχεις τους σκοπούς σου και να υλοποιήσεις τους στόχους σου.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα φωτίζει πτυχές της δημιουργικότητάς σου και σε σπρώχνει να εκφραστείς περισσότερο και να δραστηριοποιηθείς σε θέματα αισθηματικά παίρνοντας πρωτοβουλίες, ίσως λίγο περισσότερο παρορμητικά όμως από ότι θα ήταν καλό. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα ολοκληρώνεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει αποφασιστικότητα και ενέργεια για να διεκδικήσεις ή να ξεκινήσεις νέα σχέδια και να θέσεις στόχους με σκοπό να φέρεις την ζωή σου σε ισορροπία. Νέοι φίλοι και νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
 Ο κυβερνήτης σου αλλάζει ζώδιο αυτόν τον μήνα και αρχίζει να σου δίνει ευκαιρίες να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο στα επαγγελματικά σου, είτε ανιχνεύοντας τις τάσεις και διερευνώντας τι σε ευνοεί και τι όχι, είτε θέλοντας να απομακρυνθείς για λίγο από την καθημερινή τριβή με το αντικείμενό σου και με κάποιο τρόπο να βρεις περισσότερο χρόνο για την δική σου προσωπική εξέλιξη, με λιγότερη φθορά από την εργασιακή καθημερινότητα.  Ακόμη βέβαια δεν μπορείς να δράσεις χωρίς τους πρακτικούς περιορισμούς του επαγγέλματος και της ζωής, αλλά σύντομα η περιοριστική δράση του Κρόνου θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου. Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του μήνα έχει πάντως δράση, κίνηση και τρέξιμο στα επαγγελματικά σου και μπορείς να κινηθείς έτσι ώστε πριν τελειώσει ο μήνας να έχεις πετύχει αυτό που θες από την δουλειά σου. Από το τρίτο δεκαήμερο και μετά υπάρχει υποστήριξη και μπορείς να περιμένεις βοήθεια και διευκολύνσεις από συναδέλφους ή από άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με τον εργασιακό σου χώρο. 
  
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα μπορεί να τονωθεί, να ξεκαθαρίσει ή ακόμη και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, αν είσαι μόνος και αυτό επιθυμείς. Το ερωτικό κομμάτι σου φωτίζεται και αποκτά προτεραιότητα, ίσως γιατί το τελευταίο διάστημα είχε μείνει πιο πίσω λόγω άλλων προτεραιοτήτων. Η Αφροδίτη από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε καλεί να… Η αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα μπορεί να τονωθεί, να ξεκαθαρίσει ή ακόμη και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, αν είσαι μόνος και αυτό επιθυμείς. Το ερωτικό κομμάτι σου φωτίζεται και αποκτά προτεραιότητα, ίσως γιατί το τελευταίο διάστημα είχε μείνει πιο πίσω λόγω άλλων προτεραιοτήτων. Η Αφροδίτη από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε καλεί να ασχοληθείς σοβαρά και ξεκάθαρα με τα αισθηματικά σου και να ενωθείς με τον σύντροφο έτσι όπως πρέπει και έτσι όπως σου αρμόζει. Είναι ο μήνας που ίσως θελήσεις μια σχέση που διατηρείς να την επισημοποιήσεις με κάποιον τρόπο, ίσως γνωρίζοντας τον σύντροφο στην οικογένεια και στους δικούς σου ανθρώπους. 

Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα δυναμώνει την φλόγα και την ανάγκη να παρασυρθείς από τον έρωτα, αν και οι απαιτητικές όψεις της Αφροδίτης την ίδια περίοδο σου βάζουν εμπόδια και πρακτικούς περιορισμούς. Από τις 20 του μήνα, οπότε και η Αφροδίτη περνά στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, το κλίμα αλλάζει και σου δίνονται ευκαιρίες να διορθώσεις παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τον σύντροφο, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο μέσα από την σχέση ή και ακόμη να κάνεις μια καινούργια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αν είσαι μόνος και αναζητάς κάτι ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Φρόντισε τις τελευταίες μέρες του μήνα και ειδικότερα γύρω στις 28, να είσαι προσεκτικός και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ψέματα, απάτες και χειριστικές συμπεριφορές. 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 

Μήνας που αλλάζεις φιλοσοφία και συγκεντρώνεις το μυαλό σου και κατ’ επέκταση και τις κινήσεις σου στο να μπορέσεις να βρεις τον τρόπο να εφαρμόσεις πρακτικά αυτό που σκέφτεσαι και να το κάνεις να πετύχει. Το ερωτικό πάθος, αλλά και το πνευματικό νόημα της σχέσης που έχεις αυτόν τον μήνα θα σε απασχολήσουν αρκετά με αποτέλεσμα να πάρεις αποφάσεις που είναι δεσμευτικές και ταυτόχρονα σε απελευθερώνουν. Δεσμεύεσαι αλλά απαιτείς ταυτόχρονα την δέσμευση και  αυτό ισχύει τόσο για τα προσωπικά σου, όσο και για τις επαγγελματικές συμφωνίες που κάνεις.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα ολοκληρώνεται στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και ενεργοποιεί τον άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια και την εργασία. Οι ημέρες γύρω από την Πανσέληνο μπορεί να σε φορτίσουν και να αυξήσουν τους ρυθμούς και θα χρειαστεί να κινηθείς άμεσα και αποτελεσματικά προσπαθώντας να είσαι εντάξει και με την οικογένεια και με την δουλειά σου, ενώ παράλληλα διαφωτίζεσαι και μαθαίνεις περισσότερα σε σχέση με κάτι που συμβαίνει στο σπίτι σου. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα σε ενεργοποιεί επαγγελματικά και γίνεσαι πιο αποφασιστικός και συγκεκριμένος πάνω σε θέματα εργασίας και καριέρας ή ξεκινάς ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο ή δραστηριότητα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να ανεβαίνουν ή συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. Αρχίσεις και βλέπεις σταδιακά κάποιες ευκαιρίες να εμφανίζονται, ευκαιρίες που σε βοηθάνε να δικτυωθείς περισσότερο ή να έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια από πρόσωπα που σχετίζονται με το αντικείμενό σου ή με τον χώρο που κινείσαι επαγγελματικά. Οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που βίωσες μέχρι τώρα αρχίζουν να υποχωρούν και πήρες αρκετά μαθήματα που μόνο καλύτερο και πιο αποδοτικό σε έκαναν. Αυτόν τον μήνα μπορείς να επεξεργαστείς με περισσότερες λεπτομέρειες μια ιδέα που έχεις και που θες να την εφαρμόσεις στην εργασία σου και από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά μπορείς να δεις πολλά να συμβαίνουν και θα έχεις γρήγορες και σημαντικές εξελίξεις.  

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου παρέχει την δυνατότητα να κινηθείς στην κατεύθυνση που θες και να πείσεις τον σύντροφο να σε ακολουθήσει και να συμβιβάσει τις ανάγκες του στις δικές σου. Μπορείς να έχεις έντονες και εκρηκτικές εκδηλώσεις πάθους που επιβεβαιώνουν την αγάπη και την δέσμευση και σε κάνουν να νοιώθεις ο βασιλιάς ή η βασίλισσα του κόσμου, όμως δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τις απαιτητικές όψεις της Αφροδίτης κατά το πρώτο δεκαήμερο… Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σου παρέχει την δυνατότητα να κινηθείς στην κατεύθυνση που θες και να πείσεις τον σύντροφο να σε ακολουθήσει και να συμβιβάσει τις ανάγκες του στις δικές σου. Μπορείς να έχεις έντονες και εκρηκτικές εκδηλώσεις πάθους που επιβεβαιώνουν την αγάπη και την δέσμευση και σε κάνουν να νοιώθεις ο βασιλιάς ή η βασίλισσα του κόσμου, όμως δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τις απαιτητικές όψεις της Αφροδίτης κατά το πρώτο δεκαήμερο, ούτε και την Πανσέληνο που σε ζορίζει επαγγελματικά. Χρειάζεται μέτρο και σωστή διαχείριση του χρόνου και της ψυχολογίας σου, ώστε να αποκομίσεις το καλύτερο και θετικότερο που μπορείς να αποκομίσεις αυτή την περίοδο από την σχέση σου. 

Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα στο ζώδιο των σχέσεων και η Αφροδίτη που μετακινείται στον δέκατο ηλιακό σου οίκο από τις 20 και μετά, κάνουν τα αισθηματικά ζητήματα να σοβαρεύουν και μπορείς να κάνεις μια νέα ισορροπημένη αρχή αφήνοντας πίσω σου τα λάθη και τις εντάσεις του παρελθόντος. Παρότι το κλίμα είναι σαφώς πιο βοηθητικό για σένα, χρειάζεται καθ’όλη την διάρκεια του μήνα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να διατηρείς τις ισορροπίες  και κυρίως τις τελευταίες μέρες του μήνα, όπου ίσως χρειαστεί να τοποθετηθείς πιο ξεκάθαρα πάνω σε λάθη του συντρόφου ή να διορθώσεις άμεσα και δραστικά καταστάσεις παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Κατά το πρώτο μισό του μήνα η ζωή σου κινείται με έντονους ρυθμούς, αλλά στο βάθος του μυαλού σου νοιώθεις ότι δεν την κινείς εσύ την ζωή σου, αλλά οι άλλοι. Όντως ισχύει αυτό, καθώς πολλές από τις ανάγκες τους οι άλλοι στις φορτώνουν σε εσένα και με τον τρόπο τους ζητάνε την βοήθειά σου. Επίσης κατά το πρώτο μέρος του μήνα σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα και κυρίως προσπαθείς να βγάλεις άκρη και να καταλάβεις τι σκέφτονται οι άλλοι και ποιες είναι οι αληθινές τους προθέσεις. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά όμως, το κλίμα αλλάζει και μπορείς πλέον να μοιράσεις εσύ την τράπουλα και να δώσεις ενέργεια, χρόνο, χρήμα ή ό,τι άλλο χρειάζεται (κόπο και ιδρώτα για παράδειγμα) στα δικά σου σχέδια και στις δικές σου επιδιώξεις. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα σε ζωντανεύει και σε ενεργοποιεί στην καθημερινότητα και στις δραστηριότητές σου. Οι ημέρες γύρω από την Πανσέληνο φωτίζουν το μυαλό σου και συνειδητοποιείς πράγματα, ενώ παράλληλα θα είναι κινητική περίοδος με επικοινωνίες και εξελίξεις γύρω από αδέλφια ή απρόβλεπτες μετακινήσεις και απρόσμενες ειδήσεις και νέα. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα συμβαίνει στον ένατο ηλιακό σου οίκο και εγκαινιάζει μια περίοδο που ξεκαθαρίζεις και φέρνεις σε ισορροπία τις ιδέες που έχεις και αρχίζεις να θέτεις τις βάσεις για κάποιο μακροπρόθεσμο σχέδιο. Πρόσωπα και καταστάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό κινούνται ή ευνοούνται. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας εγκαινιάζει μια μεγάλη περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου και που στα επαγγελματικά σου θα δεις σταδιακά άνοδο, ευκαιρίες που θα σε πάνε παραπάνω ή παραπέρα και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές που είναι για το καλύτερο. Από αυτόν τον μήνα τα επαγγελματικά σου φωτίζονται και οι εξελίξεις που έχεις σου δείχνουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, για το καλό όλων με τους οποίους συνεργάζεσαι, αλλά κυρίως για το καλό το δικό σου. Μπορεί ακόμη να μην έχεις ην βοήθεια και την υποστήριξη των υπολοίπων και να αισθάνεσαι ότι παλεύεις και αγωνίζεσαι μόνος σου. Αυτό σύντομα θα αλλάξει! Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα εστιάζεσαι στα οικονομικά σου και σε μια αλλαγή που έρχεται και η οποία άμεσα ή έμμεσα επηρεάζει την καθημερινότητα στην εργασία σου. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά μπορείς να κυνηγήσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις σχέδια που αλλάζουν όμως κατεύθυνση στην συνηθισμένη ρότα των επαγγελματικών σου.  

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δεν έχεις ακόμη ξεκαθαρίσει τι ακριβώς είναι αυτό που σε ενοχλεί στην αισθηματική σου ζωή και πού εντοπίζεται η ρίζα του προβλήματος. Το πάθος όμως που θα νοιώσεις με τον σύντροφο και η ερωτική επιβεβαίωση και ικανοποίηση που θα πάρεις είναι τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να…Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δεν έχεις ακόμη ξεκαθαρίσει τι ακριβώς είναι αυτό που σε ενοχλεί στην αισθηματική σου ζωή και πού εντοπίζεται η ρίζα του προβλήματος. Το πάθος όμως που θα νοιώσεις με τον σύντροφο και η ερωτική επιβεβαίωση και ικανοποίηση που θα πάρεις είναι τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να συνεχίσεις να βαδίζεις αυτόν τον διερευνητικό δρόμο και να δώσεις ευκαιρίες στον σύντροφο. Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα ίσως δυσκολευτείς να συνδυάσεις την σχέση σου με τις υπόλοιπες κοινωνικές και φιλικές σου δραστηριότητες, αλλά θα βρεις τον τρόπο να περιορίσεις τα παράπονα και την δυσαρέσκεια του συντρόφου, μιας και αυτός ο μήνας προβάλει πολύ και ενεργοποιεί τον τρόπο που επικοινωνείτε σαν ζευγάρι και αλλάζει την ποιότητα της επικοινωνίας σας, ανεβάζοντας τις δονήσεις και κάνοντάς σας να λειτουργείτε πι ανοιχτά και πιο ανθρώπινα. 


Από τις 20 του μήνα και μετά, η Αφροδίτη περνά στο κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων και μετατοπίζεται στον δικό σου ένατο ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει πώς πλέον αρχίζεις και φιλοσοφείς διαφορετικά τα θέματα της σχέσης σου και την συμπεριφορά του συντρόφου σου, καταλήγοντας σε συμπεράσματα και διαπιστώσεις, κυρίως για τον εαυτό σου, που δεν περίμενες και που σε εκπλήσσουν.

 

 

ΓΕΝΙΚΑ 
Οι σχέσεις σου με τους άλλους και η ισορροπία που υπάρχει ή που δεν υπάρχει είναι το βασικό μοτίβο, κυρίως κατά το πρώτο μισό αυτού του μήνα. Μπαίνεις σε διαδικασία δράσης και δεν αφήνεις να πέσει κάτω τίποτε από αυτά που σε ενοχλούν και σε κλείνουν ακόμη πιο πολύ στο καβούκι σου και προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις σχέσεις σου και να διορθώσεις ό,τι στραβό υπάρχει με πάθος και με ορμητικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και με την δική σου συμπεριφορά και τα κρυμμένα μηνύματα που στέλνεις στους άλλους. Κατά το δεύτερο μισώ του μήνα η προσοχή σου στρέφεται προς τα μέσα, προς την δική σου συμπεριφορά και ευθύνη που έχεις και συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις ή να προσαρμόσεις ώστε να έρθει η ισορροπία σε κάθε είδος σχέσης και συνδιαλλαγής που έχεις. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών στο ηλιακό σου ωροσκόπιο και σε δραστηριοποιεί σημαντικά στο να ξεκαθαρίσεις και να ασχοληθείς πιο δραστικά σε αυτόν τον τομέα, προσπαθώντας να φέρεις σε ισορροπία τις επιθυμίες με τις υποχρεώσεις σου. Τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο θα έχεις γεγονότα ή ειδήσεις που σχετίζονται με την εξέλιξη οικονομικού ζητήματος. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα γίνεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις μια οικονομική σου εκκρεμότητα και την αποφασιστικότητα να βρεις και να σχεδιάσεις με καλύτερο τρόπο το οικονομικό σου πλάνο για το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα σου φέρνει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή και στην σχέση σου με τον σύντροφο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Αν το επάγγελμά σου με κάποιον άμεσο ή έμμεσο τρόπο σχετίζεται με το εξωτερικό ή έχει να κάνει με διδασκαλία, τότε από αυτόν τον μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις αλλαγές που σε ευνοούν και σου χαρίζουν επιτυχία. Αρχίζεις γενικότερα να έχεις ευκαιρίες που σε βοηθούν να μεγαλώσεις ή να επεκτείνεις την επιχείρησή σου ή να μάθεις περισσότερα γύρω από το αντικείμενό σου. Η περίοδος σε ευνοεί και σε προστατεύει στα οικονομικά σου και μπορείς να βρεις λύσεις και να φέρεις σε ισορροπία αυτόν τον τομέα. Τα δύσκολα δεν έχουν περάσει πλήρως ακόμη και χρειάζεται να προσπαθήσεις και να κουραστείς για να πετύχεις, αλλά το κλίμα αρχίζει να γίνεται πιο ευνοϊκό και βλέπεις αποτελέσματα στους κόπους και τον μόχθο σου. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχει να κάνει με επικοινωνίες και κινήσεις σε σχέση με συνεργασία ή με συνεργάτες, ενώ από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά σε απασχολούν πιο δραστικά τα οικονομικά σου και οι επενδύσεις που μπορείς να κάνεις.  

ΕΡΩΤΙΚΑ 
Με τις σκληρές όψεις που κάνει η Αφροδίτη από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο, από τον τομέα των σχέσεων δηλαδή, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου είναι απαιτητικό και θα συναντήσεις απόλυτες και όχι τόσο ρομαντικές συμπεριφορές από τον σύντροφο. Ευτυχώς όμως οι πρώτες μέρες του μήνα σου δίνουν την δυνατότητα να…Με τις σκληρές όψεις που κάνει η Αφροδίτη από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο, από τον τομέα των σχέσεων δηλαδή, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου είναι απαιτητικό και θα συναντήσεις απόλυτες και όχι τόσο ρομαντικές συμπεριφορές από τον σύντροφο. Ευτυχώς όμως οι πρώτες μέρες του μήνα σου δίνουν την δυνατότητα να χειριστείς τις έντονες καταστάσεις και το πείσμα να το μετατρέψεις σε πάθος. Από τα μέσα του μήνα και μετά, το κλίμα αλλάζει και με την Αφροδίτη να περνά στον όγδοο ηλιακό σου οίκο μπορείς να ψυχολογήσεις καλύτερα τις καταστάσεις και τον σύντροφο και να συλλέξεις πληροφορίες που σου είναι χρήσιμες για το πώς είναι καλύτερο να κινηθείς. 

Για να προχωρήσει η αισθηματική σου ζωή μπροστά και για να μην παραμένει στάσιμη, αυτόν τον μήνα θα συνειδητοποιήσεις ότι και εσύ χρειάζεται να μεταμορφωθείς και να αφήσεις πίσω σου κάποιο στοιχείο από την προσωπικότητά σου που δεν σε βοηθάει πλέον. Μήνας ωριμότητας λοιπόν, που οδηγεί σε σταθερές βάσεις. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου ή στην επαφή σου με φίλους.